ĎÁBELSKY ANDĚLSKÂ

ĎÁBELSKY ANDĚLSKÂ

Anotace: Anděl s ďâblem v těle.

Chtěl jsi ji políbit,
s ranní přeháňkou.
Nechceš se znelíbit,
ďáblíku s oháňkou.
 
Ďáblíku s oháňkou, anděly s křídly.
Za ten čas předlouhý, vlasy ti zřídly.
 
Nebyl jsi dost silný ani dost smělý.
Lituješ? Litovat nemůžeš.
Slíbil jsi však, buď osamělý.
Protivit se slibu? Nic nezmůžeš.
 
Pouze toužit smíš ve snech svých,
hladíc dívku po vlasech,
jak její dlaně držíš v rukou tvých,
a cítíš z blízka její dech.
 
Je v ní horko, také chlad,
červenec i listopad.
Chceš však stále zhmotnit ten tvůj sen?
Až lásky čaroděj noc změní v den.
Autor Ztepilý, 31.10.2018
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Aura, ARTeFakty X. Múzy, Kubíno, Rbb, IronDodo, Kapka, danaska, Qajja87
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená báseň, líbí se mi. :-)

01.11.2018 19:11:11 | Kubíno

Děkuji moc.

01.11.2018 21:18:15 | Ztepilý

Pěkné:)

31.10.2018 19:01:09 | Qajja87

Děkuji

31.10.2018 21:28:32 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí