PROCHÁZKA ALEJÍ

PROCHÁZKA ALEJÍ

Anotace: K podzimní náladě.

Nedaleko břehu řeky, pustou holou alejí,
milenci jdou ruku v ruce, láskou svou ji zalejí.

Cestou prašnou mezi stromy, listů prostými,
v dálce město svými domy, podzim zadýmí.

Dívka svoji hlavu, v šátku zahalenou,
odpočine svoji tíži, chlapci na ramenou.

Ten jí ruku tiskne něžně, zatím nespoutaný.
Po letech si jistě vzpomenou, na cestu pod kaštany.
Autor Ztepilý, 01.11.2018
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí