Doteky Štěstí

Doteky Štěstí

Anotace: Chtěl sem...

 

 

Chtěl sem zalézt do peřin,

s tebou, tak na půl roku.

Vydržet tam do kopretin,

zakotvit ve tvém doku.

 

Chci s tebou projít hory,

koukat na západ slunce,

prožít špatný i dobrý

a stárnout ruku v ruce.

 

Láska je křehké zboží,

dál stavím hrady z písku.

Vím, že se lehce zboří,

jak polibky z řádků.


 Cítím doteky štěstí

a chutná mi tvá vůně.

Ne, nedostal sem pěstí,

to moje srdce stůně.

 

Jsem zrnko ve vesmíru,

v mléčné dráze kopu díru.

Líčím past na kometu,

na jakou, na tamhle tu.

 

V zátiší svíček čekám

na svou iluzi lásky.

V průvanu dnů se vztekám,

přichází jenom vrásky.

 

Čekám hořící krásu,

tak něco jako lásku.

Šalmaje snění hrají,

ledové sny už tají.

 

Autor milda0043, 03.11.2018
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, o3_gambit, Iva Husárková, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí