Medzi nami

Medzi nami

Anotace: Všetko čo chcem vedieť je to či tu budeš stáť aj po tom čo niekto odíde?

Sbírka: Vôňa ruží

Všetko čo chcem vedieť je,
či tu budeš stáť aj potom ako niečo z toho zomrie.
Neviem aké to bude ďalej, kto vie?
No všetko to zlé mi v hlave stále znie.

Všetko čo sa ťa chcem spýtať je,
či tu po nás aj niečo ostane.
Viem že to nebude vždy ružové, že budú aj temné chvíle,
občas budú problémy dlhé sťa míle.

Nemôžeme myslieť na budúcnosť, keď ani neviem ako na tom sme,
či žijeme v realite alebo v sne.
Je mnoho zbytočného miesta medzi nami,
je to ako keby sme žili za skalami.

Pochopím že potrebuješ čas,
aby si prehodnotila vieru v nás.
Chápem že chceš odísť a zároveň ostať
že by si sa chcela zo začarovaného kruhu dostať.

Neviem ti zaručiť ľahké dni či sny ružové,
no viem že sa treba otvoriť svetu a čakať na veci nové.
Všetko čo chcem vedieť je to či tu budeš stáť aj po tom čo niekto odíde,
či tu budeš so mnou aj keď možno z tej snahy nič nevzíde.

Je tu príliš zlosti medzi nami,
je to ako žiť len s predstavami,
o tom "čo keby?"
Nemôžem sľúbiť to čo neviem splniť
aj keby som chcel všetky tvoje želania plniť.

Lenže život nie je len rozprávka,
možno tak na večné časy uspávanka,
ale všetko čo sa chcem spýtať je,
či tu so mnou ostaneš a všetko zlé spolu prežijeme.
Všetko to zlé medzi nami zahodíme a spolu to zvládneme.
Verím že zlosť spomienok pominie...

Občas si pripadáme ako cudzinci,
akoby sme boli spoluväzni vo väznici.
Je to deň a noc medzi nami,
ako keby sme sa zaoberali len problémami.

Zlatko musíš pochopiť že nie je jednoduché tu stáť.
Nemôžem zaručiť že oheň našej lásky bude stále tlať,
ale viem že sa len tak nevzdám.
Nikomu to čo sme dosiahli nedám.

No zlatko viem že chcem byť s tebou bez ohľadu na problémy.
Nenechajme na náš spoločný život hodiť polemy.
Tak dúfam že ostaneš tu so mnou,
a nezmizneš za oponou..
Autor SamuelLeumas, 11.11.2018
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach ake len krehke a čisté :)

11.11.2018 22:23:19 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí