Sny

Sny

Anotace: Zdálo se mi o tobě...

Zdálo se mi o tobě,

bylo to někdy k ránu.

Lkaly sme po životě

jako ti herci v Prátru.



Plašili sme motýly,

kšá potvory, leťte pryč.

Křičeli jako krávy,

kazili nám snový chtíč.



Sny sou někdy šílené,

možná to tak musí být.

Cítíme to vzájemně,

co můžeme od snů chtít.
Autor milda0043, 12.11.2018
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí