Slabost člověka

Slabost člověka

Anotace: Básnička vypráví o muži co díky své slabosti přišel o svoji lásku. Dal sem si na tom zaležet, tak at´ se líbí :)

Tvá krásná slova, semnou dávno spjatá..
věčnost navždy utajila mému tělu..
avšak hledám pořád města stověžatá..
snad jen tam najdu svoji spící ženu..
to má slabost, postavila naše stěny..
dokud nezmizí, brány budou uzamčeny..
a světlo dení, vyhnasne jak plamen..
z lásky žal a z kapky vody pramen..
i ta divá zvěř, se ozývá z lesů..
řadí tam prý přítel nočních běsů..
byl jsem to já, a křičel její jméno..
stále tě miluji,z mých ůst se hřmělo..
když zavřu oči, vidím střípky hvězd..
vyslov těch par vět a dovol mi se vznést..
Autor Jiří Dočkal, 14.11.2018
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: o3_gambit, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí