Milenka

Milenka

Anotace: Kdopak by je neměl rád.

Milenko moje jediná
tvé rty jsou jako malina
noci pak jistě dosvědčí
že se mi vzdáváš bez řečí

Milenko moje bláznivá
víš jak je láska mámivá
šeptáš mi slůvka hanbatá
ráda mě vítáš nahatá

Milenko moje, čertice
svedla bys kněze, panice
nabízíš něhu, laskání
tomu se muži nebrání

Autor Psavec, 18.11.2018
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí