MILOVÁNÍ

MILOVÁNÍ

Anotace: Jen se odpoutat......

Umění milovat, chtěl by znát každý z nás.
K lásce i doufání, nalézt si správný čas.
Nelze se vztahů jen stále a stále bát.
V mládí i ve stáří, umět si pusu dát.

Za zpěvu slavíků,
hrát si hru dotyků,
ne však jen ze zvyku, třebas jen líbat.

Ať jsi tam nebo tu,
stáhni si roletu,
neboj se úletu, chtějme fakt lítat.

Kdo chce znát mrazení, v lásce je znamení,
že se maj dva lidi rádi.
Nesnáším soužení, když si pak vážení,
k rozvodu společně pádí.

Držte se za ruce, láska je v záruce,
city si lásku ochrání.
Hladit se po tváři, stoupnout si k oltáři,
nádherný vztah nám zachrání.
Autor Ztepilý, 22.11.2018
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Aura, Šíleně smutná princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztepilýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý aaaaach to je nádhernéééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ... !!! :)

22.11.2018 14:02:21 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí