Jedna veta berie všetko

Jedna veta berie všetko

Anotace: Jedna veta rozhodne či je medzi nami viac ako len tiché slová

Sbírka: Pachuť ohňa

Prvý krát som sa rozhodol povedať ti pravdu aj keď bolí,
prvý krát som ti chcel navrhnúť aby sme sa vrátili na začiatok tam kde sme predtým boli.

Je to ťažké keď nepočúvaš alebo to nechceš počuť.
V tvojich očiach vidno súhlas,
no z úst len klamstvo možno začuť.

Niečo v tebe hovorí nie,
niečo však áno a ja som teraz stratený.
Možno to hlúpo znie
ale chcem aby náš čas bol vrátený.

Jedna veta berie všetko, hovorí za všetko čo sme kedy robili,
za všetko čo sme kedy rozbili.
Jedna veta zakončí alebo začne nový dej,
rozhodne o tom ako začne nový deň.

Niečo v tebe mi hovorí čudné veci,
nerozumiem občas tvojej reči,
vyzerám že ma to netrápi,
no trápi ma to viac ako si myslíš pretože viem že to dobré, to už nevráti.

Náš čas je len v tvojich rukách,
nechcem aby skončil v ruinách,
no máš slobodu, slobodné rozhodnutie,
verím že medzi nami nevznikne roztrhnutie.

Jedna veta berie všetko, hovorí za tvoje srdce i za tvoju hlavu,
hovorí o tom ako sme si zvykli cez krásne dni ľahnúť na letnú trávu.
Niečo v tebe chce viac ako to druhé,
nevie sa rozhodnúť čo bude prvé.

Som stratený vo svete v tvojich očiach,
stratil som sa viac ako na oblohe plnej hviezd po nociach.
V tebe žiari niečo silnejšie ako ja,
niečo čo tvrdí že máme žiť spolu mi dvaja.


Jedna veta berie všetko,
žiadne nejasnosti žiaden strach,
dá ti pocítiť leto
alebo ti ukáže nášho vzťahu prach.

Jedna veta rozhodne či je medzi nami viac ako len tiché slová,
rozhodne či začneme spolu od znova.
Niečo v tebe to chce tak isto veľmi ako niečo vo mne,
no bojím sa že to skončí zle a uvidíme to len vo sne.

Stačí jeden pohľad na teba a viem čo viem,
jedno tvoje slovo a chcem to čo chcem.
Jedna veta berie všetko tak ju už vyslov,
z vnútra svojho srdca ju vilou.

Viem že sa rozhodneš správne,
nebudeš na žiadnej zlej strane,
jedna veta to všetko skončí alebo začne,
nášho vzťahu sviečku sfúkne alebo zažne.
Autor SamuelLeumas, 22.11.2018
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzdy som milovala vzdy budem,Tvoje básne...Ach...

22.11.2018 21:55:26 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

Ďakujem! :)

23.11.2018 20:00:13 | SamuelLeumas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí