Skončíš?

Skončíš?

Anotace: ...

Pohledem kloužu
Po krásném těle
Pronikám dovnitř
Myšlenkou směle

Pevná a ohebná
Přede mnou tančí
Téměř se dotýkám
Myšlenky jančí

Touhy si uzamknu
Vydržím počkám
Věřím že brzy se
Tebe zas dočkám

A věřím dvojnásob
Že i ty toužíš
Že dlouhé čekání
Brzy zas skončíš
Autor jezena, 28.11.2018
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to o dívce panně, nebo jen o té pauze?

02.12.2018 00:14:42 | Adulii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí