Jenom řekni mi čím

Jenom řekni mi čím

Anotace: Jsem kuchař, jsem číšník

 

Jsem kuchař, jsem číšník
jsem sochař, jsem básník
jsem svatý, jsem hříšník
jsem svítání příští.
 
Míchám drinky chutné
jsem milý i drsný
když bude to nutné 
jsem stejný i jiný.
 
Jsem pryč, jsem tady
a líbám tvé vnady
jsem něžný i krutý
už nechci být druhý.
 
Jenom řekni mi čím
budu pro tebe vším
jenom řekni mi čím
budu pro tebe vším.
 
S tebou jsem všechno
ale bez tebe nic
tvé sny splním jednou
jen přej si jich víc.
 
Jsi slunce i měsíc
tebe miluju nejvíc
jsi pramen i žízeň
jsi cudná i vášeň.
 
Jsi voda a oheň
jsi nejsladší z odměn
jsi nejlepší z domén
tak někdy si vzpomeň.
 
Jenom řekni mi čím
budu pro tebe vším...
Autor milda0043, 30.11.2018
Přečteno 316x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky,jestli se najde melodie.

02.12.2018 17:04:20 | milda0043

To by mohla být i píseň.

02.12.2018 00:10:20 | Adulii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí