Ihned

Ihned

Anotace: Z-A

.
Jeden úsměv ženy
znamená víc než
tisíc dobývání
Láska ve válce
ve světě informace
a křehkého spaní

Města se budí do výšek
žebráci do hladu
a my jako pilíře bez
mostu
--
--
Obrovské chřípí
studených nocí
vesmíru mimo hvězd
a temné energie
sebe dnes přerostu
trpce a jasně

Přijď ke mně do ložnice
Nebudu to já a
nepatří mi lože
budu spát beze snů
Ty neznámá
pár karet
osud nevyložen
jen na stolku vzkaz
jasně a trpce
..
Autor Now, 02.12.2018
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Makula, Jort, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá práce. Líbí se mi tvé poetické pohledy.

02.12.2018 11:13:28 | šerý

Jen jeden pohled. Obdiv k ženám.
Díky.

03.12.2018 01:39:04 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí