VTEŘINÁM

VTEŘINÁM

Anotace: věnováno...jinak je to takový "pokus"...jednou mě zaujal název básničky a jestli onen autor promine použiju ho do anotace...:-)..."blábol z lásky"

Píšu Ti dopis
co zapálit's chtěl
a víš,že hřích přestává hřát
víš co jsi mohl a víš co jsi směl
tak teď se mi můžeš jen smát...

Vzácná je láska
co zabil jsi sám
a možná že nebyla a možná že snad
já vím co's měl,víš já to znám
dotyk ledu umí jít spát...

Důvody jsou pryč
a Ty víš,že já
svou víru si schovávám
neznám už radost a nemám k ní klíč
však minulost ponechávám....

.....vteřinám...
Autor Katka Z, 25.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezounká.. :)

09.04.2007 18:43:00 | Roger

VÝž zlati někdy se hodí heslo stručně jasně výstižně tak mi to nekritizuj!...

06.03.2007 15:05:00 | coolcate

Ta je tedy parádní!

27.02.2007 19:39:00 | jedam

Úžasné takové procítěné a zároveň klidné

26.02.2007 12:18:00 | hlubinát

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí