Měsíc

Měsíc

Anotace: O tajemném měsíci a tobě

Na večerní obloze měsíc jasně svítí,
mě se stýská, bez tebe už nemůžu býti.
Že není sám,to každý ví.
Všimni si mě, nebuď na mě zlý.
Lidé na něj s úctou hledí,
je krásný, zvláštní a kolem sebe má spoustu malých hvězdiček.
Pro tebe jen oči mám, všichni to už vědí.
Jen ty ne...
Ten měsíc je jako ty, krásný, zvláštní, má v sobě tajemné kouzlo
a kolem sebe spoustu kamarádů a do tebe zamilovaných holčiček.
Měsíčku můj, jsem taky jedna malá hvězdička,
hvězdička, která chce, aby se spojili naše smutná srdíčka.
Autor Gagulii, 17.03.2005
Přečteno 2212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí