Kde co spletu

Kde co spletu

Anotace: Motám se v letu...

 

Měsíc už couvá
já boty zouvám,
abych šel tiše
a na tvém břiše
spočítám pihy
a přečtu knihy
o masáži zad,
no tak to bych rád.
 
Motám se v letu
a kde co spletu,
i tobě hlavu
a v ptačím řevu
jdu celý říčný,
jak náměsíčný
pro pohlazení,
pro pěkné snění.
 
Chybíš mi Emil
blbnu jak debil,
sem malý klouček
chci být tvůj brouček,
držet tě v pase
vše kol je pasé,
beruško malá
přes sklo ti mávám.
Autor milda0043, 12.12.2018
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí