Miluji tě

Miluji tě

Miluji tě a ty si pryč.
Miluji tě možná i víc.
Miluji tě i když spolu nejsme.
Miluji tě stále vroucně.
Že bude lepší když zmizíš mi z očí?
Na slzy kbelík mi nestačí.
Že novou lásku hledat si mám
a na tebe vzpomínat už nemám?
Mé srdce chce být u tebe,
je utrápené bez tebe.
---
Autor Alen, 28.12.2018
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Tomcat, Druid
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná.Tolik vyznání a zda-li pak bylo vyslyšeno?

19.05.2020 22:31:09 | Jaruška

Děkuji, nemělo to velký efekt, hlavně že sto líbí čtenářům to je hlavní.

23.05.2020 10:37:20 | Alen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí