Je t'aime

Je t'aime

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Prostření stůl,
ty a já, blázen tvůj.
Růže to zdobí, a hudba hraje,
víno se nám do sklenic lije.
Od stolu k tanci,
kdo by řek že mám tuhle šanci?
Tancovat s láskou svou,
s tou mou překrásnou princeznou.
Mám pro tebe tyhle slova,
co srdce mé zpívá.

Je t'aime
Je t'aime
Je t'aime mon amour
Je t'aime mon amour
Je vais dire à tout le monde
Je vais dire au monde

Je t'aime
Je t'aime

Budu ti je zpívat v dne i v noci,
budu ti je zpívat ve zdraví i v nemoci.

Je t'aime
Je t'aime
Je t'aime mon amour
Je t'aime mon amour
Je vais dire à tout le monde
Je vais dire au monde

Je t'aime
Je t'aime

Ma chérie, je t'aime toujours
Je t'aime toujours

Je t'aime

Je t'aime


Ma chérie Je t'aime toujours
Je t'aime toujours

Ma chérie tu vas m'épouser
tu vas m'épouser
Autor Discord, 02.01.2019
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí