Být a žít....

Být a žít....

Anotace: smutná "báseň", která se ale nerýmuje...

Být tak, být tu, být tam,
být u něj, být s ním,
být...být

žít
žít si tak, žít tu, žít tam,
žít u něj, žít s ním,
žít...žít

být a žít
Chci, nemůžu
Nechceš, můžeš

Být tak a žít tak,
jak bych chtěla.
Jseš tak a žiješ tak,
jak chceš...beze mě.

A já žiju, nežiju
jsem, nejsem
S Tebou bych žila i byla,
ale ty žiješ a jseš beze mě
...a jsi šťastný.

Stojím na druhé straně propasti
a vidím Tě...
Směješ se, jsi šťastný...
já na druhé zesinám smutkem.

Dělí nás obrovská, hluboká propast.


...skočím!!!

Není propast mezi námi,
není už moje trápení.

Ty jsi šťastný.
A já...nežiju, nejsem...
Autor Michelle.cz, 02.08.2004
Přečteno 773x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí