Ty...

Ty...

Našla jsem tě, svého prince
Ty co v radosti a v neštěstí stále jsi tu
Ty co stíráš mé slzy
když smutek mě pohltí
Ty co směješ se mým žertům
když štěstí mě obklopí
Ty lásko má jsi pro mě vším.
Autor Rózinka1, 04.01.2019
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: deEste, ZILA78, Jana Wagi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí