Samota-proklínám

Samota-proklínám

Anotace: Taklhle nějak se cítím když jsem sám

Samota

Proklínám tě,ty mrcho beze cti,
proklínám tě,hromátko neřesti
Kde jsou střípky z tvé radosti?!
Žiješ v prachu a zkažená do kosti

Proklínám tě,ty co žiješ v hnilobě
Jsi jen voda v děravé nádobě
Řeka z padlých bojovníků,
ostnatý drát na hrobě.
Autor drak-t, 26.02.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky samotu nenávidím, ačkoli je to moje dobrá kamarádka.

23.04.2007 23:41:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí