KROMĚ LÁSKY

KROMĚ LÁSKY

Anotace: ...Mr. V.Š. ...

Dnešní den je skoro u konce
a ten včerejší, jako by byl tak dávno.

Kráčím sama pustou cestou - bez tebe,
a tak zoufale moc nechci jít tou vlastní,
že bych našla i jinou - takovou,
po které bychom mohli kráčet spolu,
jen kdybych věděla kde ji hledat.

Cítím se tak prázdná,
jako bych umírala zevnitř.

Přeji si vrátit předchozí den,
abych mohla udělat vše jinak,
prostě jen zapomenout,
na každé zraňující slovo,
pak odpustit si a začít znovu.

Chci, toužím - miluji,
ale tobě je to jedno.

Mohl bys mi dát cokoliv - kromě lásky.
Autor PIPSQUEAK, 19.01.2019
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí