Ta první

Ta první

Seděla tam na zdi,
a já musel vědět jak chutná,
jak je měkká,
jak hřeje
a
jak
miluje.

Chutnala jako kokosová zmrzlina,
jako koláč od babičky, co zrovna dozrál
na parapetu okna obrácenýho na jih, do zahrady
plný jabloní a meruněk, růží a angreštu, která
zrovna kvete, a kterej tam na tebe čekal vždycky
když jsi přijel.

Byla jako sen a peřina, jako pochvala a vískání ve
vlasech,
byla jako nejjemnější květina, tak krásná, že ji
neutrhneš a nedáš svojí milý, ale postavíš okolo ní
zahradu, do rohu dáš lavičku a svoji milou si tam
přivedeš, aby jsi s ní mohl tuhle chvíli sdílet.

Hřála jako letní den, strávenej u vody s přáteli,
kdy plavete, cákáte, vyvádíte jako by vám bylo
pět. A když si lehnete na záda, ucítíte klid jako
by nebyl zítřek.

A milovala celým srdcem.

Milovala.
Autor JetFuelCantMelt, 07.02.2019
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Mt. Blanc, Now, šerý, Slávinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta tvá první, taky by si zasloužila postavit kolem sebe zahradu..

08.02.2019 08:52:57 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí