O Tobě

O Tobě

O Tobě 

 

Jsi jako vlny 

Co vráží na skaliska

S čepičkou pěny 

Bílé jak sníh 

 

Jsi jako píseň 

Co táhne se v dál 

Hlasem ozvany 

Tvůj líbezný smích 

 

Ó jak rada já na těle 

Cítím tvůj vonný dech 

Slova co visí ti na rtech 

Objetí vřelé

 

Jsi mi Sluncem i Měsícem 

Jsi mi vším krásným co znám 

Ale hlavně jsi mi tebou samým 

Tebou - co tak ráda mám 

Autor Adruška, 09.02.2019
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí