Mrazivá

Mrazivá

Anotace: :)

Nahé stopy ve sněhu vedou do pustiny
slunce v dáli zapadá, prodlužuje stíny
vítr silně burácí zvedá hrudky sněhu
já se k tobě přitulil, hledající něhu.

Teplo třené o kůži rozpaluje vášně
pomalu se křižuji, ukazuji dásně
úsměvy Tě uprosím o tělesný styk
v téhle slotě třeskuté bude to jen mžik.

A tak jsi se otevřela, jako lůno okvětí
roztouženě roztřesená padáš v objetí
teplo uvnitř nacházíme je to úžasné
zůstaňme až do jara než mráz uhasne.
Autor Ďábel sám, 10.02.2019
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem se při čtení trochu zahřála, pěkné :)

10.02.2019 09:32:36 | breberkar

;)

10.02.2019 16:18:16 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí