Dno

Dno

Anotace: okamžitá nálada po odeznění prvotních příznaků beznaděje ukotvena v textu

tak už si mě zase dostala až na dno
svůj smutek ti ani nedokážu ukázat
nechci aby ses cítila vina
a tak mlčím
ubíjím
se v samotě večerního města
už zase nevěřím v naději
písmenka na klávesách se mi pletou
ne asi už se nic nezmění
myslím na to jak tě přesvědčit
ale nebudu to dělat
z té nádhery bych nedokázal označit
nejhezčí část tvého těla
a tak jen skrývám planou naději
a v duchu křičím
hlásky tvého jména
Autor Peavey, 26.02.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí