Hlas srdce

Hlas srdce

Anotace: Báseň o lásce

Neznaje důvodu, jdu za svým srdcem.
Jdu, odkud slyším ten hlas.
Hlas jež je mi nejbližší, ten jenž znám jen já.
Hlas, jenž mi říká: "Jdi za láskou, jdi sám a neohrožený."
Tak jako psanec, bezhlavý a sám, jdu za hlasem svého srdce.
Jdu a neohlížeje se vzad, překonávaje překážek,
a srdcem plným Tebe procházím krajem.
Jsi hlas mého srdce, jsi hlas, který slyším.
Jdu za hlasem svého srdce, šťastný a lásky pln.
Autor hurtvl, 13.02.2019
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí, vítej na Literu

13.02.2019 16:41:37 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí