Jen pro ni

Jen pro ni

Anotace: Když už je to tolik let, tak chci dále poslat svůj výkvět. :)

Sbírka: Bylo, nebylo a není...

Seženu ti klidně draka,
když budeš jen má Klárka.
Vytesám ti klidně sochu,
když mi dáš své lásky trochu.

Napíšu ti báseň,
když mi ukážeš,
že máš v sobě vášeň.

Zazpívám ti sloku,
když projdeš můj život kroku.
Budu tě navždy milovat,
když mi to budeš opětovat.

Budu tě milovat i tak,
protože to má být tak.
Namaluji ti obraz,
když dorazíš na náš sraz.

Pozvu tě na oběd,
když mi do něj nedáš jed.

Budu s tebou až se budeš bát,
provedu tě bouřkou,
a stále tě budu milovat.

Budu tvojí oporou,
když ty budeš Láskou mou.
Budu s tebou navždy, když..

Budu s tebou navždy ať se stane cokoli,
budu se o tebe rvát ať je to kdokoli.
Ty jsi má, dívka co se nikdy nevzdává.
Já jsem tvůj, ten co tě v srdci nosívá.
Autor lonelyJ0HN, 16.02.2019
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, o3_gambit, Tvbm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí