Pro Tebe

Pro Tebe

Kap, kap...padá kapka,
po ní druhá.
Tahle kapka není z deště,
po kterém vyjde duha.
Dýku v srdci totiž mám,
tak s ní ještě pěkně otoč,
ať je kapek plný džbán.
Krve by ses nedořezal
a já jsem pořád na živu.
Kdyby jsi mne za rok hledal,
já už tady nebudu.
Pro Tebe...
Autor Řeka, 24.02.2019
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: Íá, Amiradi, Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brutalita je mé hobi,nože,meče mou mysl zdobí.

25.02.2019 13:29:17 | Íá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí