JARO

JARO

Anotace: ... pak že není telepatie! Ráno jsem myslela na jaro (viz.JARNÍ PROBUZENÍ) a moje lásečka také. To je jeho dnešní básnička :-) - také o jaru,ale hezčí než moje :-)

Sníh rychle taje,
už nekouří se od pusy.
Sněženky derou se za sluncem a mezi zbytky ledu
vystrkují svá žlutá tykadla první, zlátnoucí krokusy.

Teplý vzduch střídá se s mrazivým,
již brzy, brzičko začne jaro.
Svým dechem celou přírodu provoní,
tak je to od věků dáno.

To jaro se projeví v srdíčkách,
tam klokotá, bouří a buší.
Lásku a radost přináší
ta přece všem lidem sluší.

Tobě má lásko posílám
sladkého štěstí tenký pramínek,
ať lehce pohladí tě po duši,
otevře skříňku nevšedních vzpomínek!
Autor Dalimila, 18.03.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí