Už mě to nebaví

Už mě to nebaví

Anotace: jo fajn....sere mě to a co??? Je to směřovaný ne na jeden vztah, v tomhle se odráží spouta drobností i "nedrobností"

Třeba že tvá bolest stále trvá,
Nechci být jen znovu druhá,
V tobě prostě nenajdu tu oporu,
Když svědomí mi leze nahoru,

Nebaví pořád jen nehybně stát,
Hloupě se sebe na otázky ptát,
Už mě sere tohle dokola snášet,
Melancholii do všeho vnášet!!!
Autor Gamy, 27.02.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí