Rozčarování

Rozčarování

Anotace: Už je to pár let co jsem naposledy něco napsal.. bylo lepší nemít podněty ke tvorbě.

Měl bych cítit vinu,

ze si nejsem svými city jistý?,

že o své lásce pochybuji místy?

Nebo zdá se mi to jen?

Vždy jsem byl muž činu,

tak proč dnes váhám každý den?

Tolik let jsem po lásce její toužil,

každý večer se bez ní soužil...

Proč hlava netočí se mi radostí,

proč místo toho vnímám jen starosti

a to co dobře není?

Přijde mi bláhové čekat, že se to změní...

Autor Azazen, 07.03.2019
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Santinan Black, mosquito, ZILA78, vlnka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí