Pc

Pc

.
Dneska Vás najdu Nefertiti
s bystou se motám mezi regály
na krok opatrný a přece zbitý
nocí pouštní kdy jsme se nebáli
hnát
tryskem koně černější než klam

Lampy k otření
s dálkou zaněžnost
svůj pohled touhy
vyčíst z jejich tlam

Jak okroužkovaný strom
pomalu umírám
aniž bych o tom věděl
Dřevorubci už odešli
a samota smrti
Obraz co ztratil rám
Výstava skončila
Byl jsem tam ?
Povězte Nefertiti
..

Žít bez smyslu
není totéž co žít
bez smyslů
Podivné temno - nejspíše dračí sluj
Sychravou ulicí dva tiše jdou
a vpředu mží
..

Umírat bez lásky
není totéž
co lež hrané laskavosti
absence světla v jeskyni
Trochu mě svírá ostych
mám v rukou písek
místo kvítí
Pro lásku málo
Nefertiti

Děravou střechou
strom v muzeu
smáčí déšť
Derniéra
našich smyslů
Objímám
nespojený kruh
co roste neuzavřeš
cos uzavřela odmykám
--
Hvězdnatou nocí
hnát tryskem koně
černější než klam..
Autor Now, 09.03.2019
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: vojtěška, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originální, STejně jako nadpis!

09.03.2019 13:45:35 | Nekonecnafrontanaslevyzakcniholetaku

Název byl největší fuška..:)) Díky.

09.03.2019 20:37:13 | Now

Velmi sofistikovaná práce a pro vícero čtení. Ten prima pocit z veršů, jsem si opět našel.

09.03.2019 13:36:23 | šerý

Většinou dlouhé nepíšu. Tady jsem chtěl propojit vícero exponátu, tak se to trochu rozrostlo..:)

09.03.2019 20:40:37 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí