Láska lásku

Láska lásku

Anotace: tohle je hodně osobní básnička,tak budu doufat,že ten komu je víceméně směřována to nepochopí...

Mám ráda lidi,však oni to nechápou,
nejsem tak hloupá,abych to nevěděla.
mám ráda všechny co ve tmě netápou,
jsme příiš zhýřilá,než, abych tu seděla.
Miluji,avšak, milovat nevím co znamená,
miluji protože sama jsem zmámená.
Vždyť víš,že já nerada lkám,
víš,že já nerada po nocích bdím.
Láska není opuštěný chrám,
o lásce nebeské,já často, ráda sním.
Potkala jsme jí,však rychle zavrhla.
Proč?Neptej se,já milovat nemohla.
Bylo to na mne příliš složité,
jak mám milovat,když srdce je rozbité?
Chtěla bych,vážně,já moc bych chtěla,
Avšak nemohu,já po nocích bděla.
A to je to co drží mě při zemi.
To je to co nedá mi spát,
Jak ráda lásku měla bych,
jak ráda já chtěla bych se smát.
Má láska však je zadaná,
má láska mizí v dály.
vím že není zakázaná,
má láska patří krály.
Moje láska jinou lásku má.
Moje láska je ráda s jinou.
Já měla bych být šťastna,
že moje láska svojí lásku zná,
však moje srdce,moje myšlenky hynou.
Nebudu mu překážet,
nebudu trápit se dál,
hlavně jemu to nikdy nepovím,
měla bych být ráda,
že aspoň jeho přátelství mám...
Autor Mania Dardeville, 27.02.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí