První dotek duší

První dotek duší

Přivřít oči
podívat se ne tebe ..
V duši zvláštní žár...
i krvavé nebe..

Přivřít oči
zadívat se do sebe...
Nabídnout ti očí pár...
těch svých,
co hledí na tebe..
Autor Liduška, 25.03.2019
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Karel Karamel, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí