Hromnice

Hromnice

Anotace: odpusť má milá

Jako svit bílé svíce,
v bouřích tak časté jsou,
zažehlé večer na hromnice
klečím ti u nohou.

Blesky křižují mé tělo,
v bouřích tak časté jsou,
dohasla teď moje svíce,
mrtví se milovat nemohou.

Uhaslou teď moji svíci,
snažím se znovu zažehnout,
tvé srdce je již na petlici,
nemůžeš prominout.
Autor Rendy, 02.08.2004
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí