Otevři se

Otevři se

Anotace: Introvertní přístup je dobrá obrana, ale může působit jako prevence proti lásce

Někdy to v hlavě hlodá a tlačí
od tebe jediný dotek však stačí
abych byl v pořádku bez šrámu na duši
aby mě nezlobili už žádní zluduši.
Jsi ostrov v temné bouři mého moře
tvé jméno zní jasněji než když říkám pane Bože
Zbavíš mě strachu, pochyb a lajdání bez cíle
dáš smysl vždy mé mysli zvlčilé
Z tvého objetí nechce se mi odejít
se zpěvem ranním ptáků u řeky,
bylo by snadnější se rozejít.
Není to na dlouho přesto však hluboké
s tebou Beruško cíle mám vysoké
Buď trošku poddajná otevři se jako květ
dávám ti lásku, dávám ti celý svět
Autor petrzal, 15.04.2019
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí