Rozchod

Rozchod

Anotace: ....

Toužím po tobě...
..pro tvou věrnost, lásku a doteky..

Chybí mi...
..... tvé divoké oči, nápady a objetí.

Potřebuji tě....
....potřebuji tě celého u sebe..
ráno snídat, večer usínat, v noci se líbat.

Chci s tebou kráčet životem...
...ať mě zahřeješ a rozproudíš krev v žílách.

Vrať se mi...
Autor BlackWhite, 22.04.2019
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí