Smysl života

Smysl života

Anotace: ...

Dlouho jsem ve tmě žila,

než jsem na světlo vystoupila

Jediný přítel, kterého jsem měla,

bylo moje zlomené srdce

 

Zdálo se mi, že už mám všeho dost

a už nechci poslouchat ty zběsilé řeči,

co o nás kolují

 

Dlouho jsem čekala, až mi přijdeš naproti

a teď se nemůžu dočkat dalšího dne,

až budeme spolu moci opět být

 

Když mě držíš,

pohlížím do Tvých hnědých očí,

konečně v nich vidím Lásku,

protože vím, co to znamená

 

Byla jsem zhroucená,

úplně sama ve tmě,

dokud jsi mi neukázal světlo,

protože když mě líbáš, vím, kdo jsem

 

Když mě necháš cítit Lásku,

co vychází přímo z Tvého srdce,

vím, kam patřím

 

Když jsem ztracená,

nevím, kde právě jsem,

či v jaké fázi se nacházím,

prostě se Ti podívám do očí

a ukazuješ mi Smysl života

 

Pokaždé, když jsem trávila noci o samotě,

myslela jsem, že to do svítání nepřežiju

Všechno, co dělám je, že myslím na nás dva,

jak to s námi dopadne

 

Jsi můj Smysl života,

bez kterého si život svůj nedovedu představit

Autor Misha, 07.06.2019
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, zdenka, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkyyyy :)

17.06.2019 13:04:30 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

děkuji, ale mohla jsem to možná napsat o něco lépe

17.06.2019 13:10:16 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí