O lásce.

O lásce.

Anotace: Pro tebe, můj J.

Já snila o lásce

jež protká mne celou

jemnou pavučinou něžnou

a závojem bílým 

zahalí mne s tebou

 

Naše srdce hledaly se 

teď spojily se v jedno

jen ony slyší ticho

tajemné, slastně sebou ukojené

 

Lesk bílého opálu 

duše naše osvítil

ty zlehka jsi mě políbil 

a láska na loutnu teď hrá 

 

za svitu luny 

noříme se do sebe 

nad námi myrta 

a bílá holubice. 

 

Ach, Afrodité! 

Autor tornádo.lou, 08.06.2019
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí