PLAMÍNEK LÁSKY

PLAMÍNEK LÁSKY

Anotace: Tak to cítím já....

Láska prý kvete v každém věku,
tak lidská moudrost praví.
Já potvrzuji tuto větu
neboť v mém životě se na první místo staví!

Ve školních lavicích to začalo,
nesmělé pohledy a škádlení….
To v dospělosti zůstalo
jen nesmělost se mění.

Lásky si opravdu vážíme
a nechceme ji ztratit!
Stále ten plamínek živíme,
jeden druhého už nemůže zradit.
Autor Dalimila, 01.03.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...osudu neutečeš, babo, víš to, viď??
:o)))

01.03.2007 13:46:00 | Cecilka

ta prostřední sloka nic moc

01.03.2007 13:33:00 | coolcate

Pěkné :-))

01.03.2007 12:53:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí