Za tebou

Za tebou

Anotace: třeba se mi jen zdáš, ale stejně za tebou půjdu

Pod křídly andělů
skrytý a ve stínu
bojíc se úderů
hledám zem leknínů
Za vůní omamnou
na mol snem opitý
v srdci s touhou ohromnou
energií dobitý
Najdu jí určitě tam
jak voní krásou
než bez ní radši sám
pohrdnu božskou spásou
Autor petrzal, 18.06.2019
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí