Líbání

Líbání

Anotace: Je to víc než projev náklonnosti, přes malou plochu podivného svalu na konci úst dokážeme změnit procesy v celém těle a změnit myšlení

Když tvé rty se rozhodnou si hrát
to lásko jsem pak bezbranný
uhasit žízeň, zahnat po nich hlad
sladký to pocit náramný
Jako bych vypil pár deci červeného vína
opojen doteky tvé jemnosti,
že podléhám nikdo nezazlívá
krásnost co jde až do kostí.
Slastně vždy oči zavírám
slyším okolo létat anděly,
ochotně touhou umírám
nechci sám zůstat v posteli
Jak sněhulák na slunci odtávám
s nablblým šťastným úsměvem
do vyšší dimenze se dostávám
odolat nechci a ani to nesvedem
Těla křičí pocity aniž by vydala slova
pragmatičtí rytíři ztrácejí svůj hrad
Bohdanko chci zas a znova
nelze popsat jak mám tě rád
Autor petrzal, 18.07.2019
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Krahujec, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí