Štěstí

Štěstí

Anotace: :) Mějte se krásně lidinkové ;)

Hledám čtyřlístek pro štěstí,
na krásné, voňavé a rozkvetlé louce.
Hledám ho, když svítí slunce i v dešti,
ostatní pracují, pekař už má dlaně v mouce.

Nikde ho nevidím.Kde jen může být?
Musím ho najít, nechci už o něm jen snít.

Pak přijdeš ty s tím,
že mi jdeš pomoci
a já najednou pochopím,
že ke štěstí mi nescházel
čtyřlístek, ale...
Na to každý musí přijít sám
a já vám svůj čtyřlístek ráda dám.
Autor Gagulii, 19.03.2005
Přečteno 1181x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí