Pár slov

Pár slov

Anotace: Pár slov stačí

Ráno v sobě sílu sháním
s polibkem se k tobě skláním
Ochutnáván růž tvých rtíků
dlaní tě hladím na pupíku
Druhou rukou škrábu záda
chtěl bych zůstat , dělat co ty ráda
V mysli píšu z lásky řádky
slova co nevezmu nikdy zpátky
Pak maluji v duchu obraz tvůj
tím zkrášluji den celý svůj
Stačí mi jen jedna věta
pak dojdu klidně na kraj světa
MILUJI TĚ jsou ta slova
tak upřímně křišťálová
Autor petrzal, 02.08.2019
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí