Ámen

Ámen

Anotace: k dnešnímu mezinárodnímu dni "EX" - to nejlepší už jste prý měli...

"Moudřejší jsem, čím víc stárnem,
čím starší, tím míň síly, odhazuji kámen,
obracím list, smývám špínu z ramen,
zavírám dveře, nevratný krok zpět, Ámen.
Nevidím, neslyším, co zas ta holka chce,
nejlepší obranou je změna lokace,
zahrabu dýku do země, dám prostor lopatce,
Nejlepší útok je virtuální a hlavně citová blokace"

Autor Poetik, 05.08.2019
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí