Následuj srdce hlas

Následuj srdce hlas

Anotace: Projít se životem dá s úsměvem a nebo smutkem, s láskou nebo pláčem. Proč nezvolit tu příjemnější variantu i když to lehké není vždy tak jak se zdá.

Čas je jako vodopád
rychle se tříští volným pádem
Přežije jen kdo má rád
kdo nebrodí se již víc bahnem

Kdo oddá se vůni horských strání
a nepromrhá smutkem celý den
Jen ten svou duši zachrání
když následuje krásný sen

Komu oči blikají jak svíce u pomníku
když pomyslí na tu se kterou chce být
Kdo nepodlehne z dálek volání námořníků
a s tou jedinou chce štěstí mít

Poslouchej z nitra svého srdce hlas
intenzivní je a stále sílí
Poslouchej ho znovu a zas
vychutnej s láskou každou chvíli
Autor petrzal, 06.08.2019
Přečteno 870x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

06.08.2019 07:10:16 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí