Pár slov o lásce

Pár slov o lásce

Anotace: Pár slov o lásce

Při své lásce být
při své lásce stát
život za ni položit
a nikdy jí nepředstírat
nezraňovat její duši křehkou
co nikdy není zlomyslná
ta co udělá světlo ze tmy
ta jediná co smysl má
za kterou svůj život dát
a jít za ni světa kraj
ta co je tak rozechvělá a bezchybná
tu kterou kde kdo zná
Autor kikin87, 07.08.2019
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí