Vnitřní slunce

Vnitřní slunce

Anotace: Jsi moje slunce co mi dává sílu přežít depresivní cestu do depresivní práce abych zvládnul depresivní návaly starostí :-)

Cestou noha nohu mine
copak se dnes uděje
Budu zas jen sobě stínem
nebo je tu naděje?

Večer tančíš v živém snu
po hladině noci kráčíš
Jsouce s tebou blahem řvu
teď sám jsem jako kacíř

V duchu cítím atmosféru parfému
nasávám vůni tvou
Žiji díky snu živému
přidělenému nám dvou

Tím pocitem slunce ve mě vychází
roztříštím vlny běžného dne
Díky tobě mi síla neschází
jen po tobě toužím rozhodně
Autor petrzal, 15.08.2019
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je řeč chlapa!..;-)

15.08.2019 16:01:48 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí