S dívkou v posteli, jen naděje zbyla

S dívkou v posteli, jen naděje zbyla

Anotace: Podle skutečnosti je tento příběh. A já stále nevím, či si jen tak hraje? Jak dlouho to může muž vydržet...

Sedím u sklenky vína a sním,
o krásné dívce, se kterou spím.
Má postavu bohyně,
všech mužů je vládkyně.

Než ulehne do postýlky,
obleče se do košilky,
saténové, černé,
z látky titěrné a jemné.
Tato její košilka,
je moje velká úchylka.

Krajkové kalhotky si pak sundá,
ke mě otočená, je to sekunda.
V tomto horku je lépe takto spát,
ale já... si o mazlení zase nechám jen zdát.
Před spaním bych ji políbit chtěl, 
ale její odpověď jsem nevěděl. 
Ptám se tedy znova, zda by chtěla.
Co říci by mi na to měla?
Já bych ale chtěl být její chlap
a ne jen stále půst a hlad,
nebýt jen pouhý kolega a známý,
co z toho na srdci má další šrámy.

Šmankote, vždyť ona to moc dobře ví,
když přitulím se, jak pevný je a stojí...
dobře ví, jací jsou chlapi
a jak mě tím odmítáním trápí.
Vždyť ví, že celou noc mi pak stojí,
on sní, že s jejím pokladem se spojí.
Jenže stačí, když ona se usměje
a zase je zpět naděje...
Autor Pavel mc, 20.08.2019
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspoň si udržíš hrdinný celibát..až bude nějaké příště-buď přehlíživý..mírně odmítavý ..je dobré taky klidně a zdvořile mezi řečí podotknout, žes v EU lize NEDÁVÁKŮ a uvidíš jak o svůj proklamovaný celibát rychle přijdeš....:-D*

20.08.2019 15:49:33 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí