Tvá láska mě neděsí

Tvá láska mě neděsí

Anotace: Romantická báseň

Sbírka: Venkovské koření

Tvá láska mě neděsí
vycházející slunce jako robě
Jako muž co se oběsí
Na svém vlastním hrobě

Ani dítě ve strašidelné masce
Mne tolik neděsí víc
Jako chlad v naší lásce
Jenž stoupá až na měsíc

Láska je ještě malé poupátko
já sem v růži trnem
starej se o něj mé děvčátko
Dokud nepřikryje nás zem
Autor Petr27, 04.09.2019
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí